ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

AFT – Attractor Field Techniques

Erőtér-terápia

A betegség oka a gondolataink által kisugárzott láthatatlan energia-minta. Az emberiség történetében először most áll rendelkezésünkre olyan eszköz, amelynek segítségével befolyásolhatjuk azokat a láthatatlan erőket, amelyek létezésünket irányítják – ez valóban oki terápia. 

Az ember létezése nem a fogantatásával vagy a születésével kezdődik. Nem vagyunk azonosak testünkkel. Örök energetikai lények vagyunk, de rendelkezünk egy testnek nevezett kommunikációs eszközzel.

Mivel örök lények vagyunk, akik ideiglenesen fizikailag nyilvánulunk meg, jelenbeli energiánkra hatást gyakorol múltbeli létezésünk energiája.

Ezt a hatást hívjuk karmának; ez egy állandó energetikai szellő, amely színt visz jelenlegi tudatunkba. Jelen fizikai formánk megszűnésével örök energiánk, az Igazi Énünk, magával visz befejezetlen maradványokat ebből az életből, ezzel bővítve az előző életek befejezetlen maradványait.

Testünk lényünk energiájának a meridiánokon keresztül kivetített tükröződése.

A betegség a testben csupán megnyilvánul, az ok a gondolataink által kisugárzott láthatatlan energia-mintákban keresendő. A gyakran ismételgetett tudatos, vagy tudatalatti gondolatok, attitűdök és hitrendszerek kisugárzott energiája felborítja a test energia-rendszerét, és előidéznek olyan önmagukat állandósító energia-mezőket, amelyek betegségként nyilvánulnak meg. Ezek a gondolati és hitrendszeri minták blokkolják testünk gyógyító energiájához fűződő kapcsolatunkat.

Gondolataink hozzák létre a beteg állapothoz tartozó energia-mezőt, amely már a tényleges betegség megjelenése előtt érzékelhető. (Hónapokkal a mellrák fizikailag felfedezhető tünetei előtt észlelhetők változások a meridián-pontok bioelektromos potenciáljában.) Gondolataink energia-mintái által hatást gyakorlunk a meridián-energiára; ugyanakkor befolyásolhatjuk a meridiánok energia-mintáit a meridián-pontok közvetlen vagy közvetett stimulálásával.

A meridiánok megfelelő stimulálása hatást gyakorol az agy által kibocsátott energia-mintákra, ezáltal megváltoztatja a beteg állapothoz tartozó, önmagát fenntartó energia-mezőt.

Dr. David R. Hawkins és a Nobel-díjas dr. Eric Kandel, az elme működését vizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy a gondolatok testünket befolyásoló energiát teremtenek, be- és kikapcsolják a géneket, arra késztetik az agyat, hogy újraformálja magát. Hawkins meghatározta azokat a negatív és pozitív érzelmi energia vonzási (attractor) mintákat, amelyek nemcsak fizikai lényünket alakítják, hanem mentális állapotunkra/felépítésünkre is hatással vannak. 

Az attitűdök, a gondolatok és hitrendszerek kapcsolatban állnak különböző, a test egyes részeihez vezető energetikai útvonalakkal. A gondolatok energiája által indukált, a meridián áramlásban bekövetkezett energetikai változások fokozatosan hatást gyakorolnak egész fiziológiánkra.

A zavar energetikailag a meridiánokban van kódolva. A kód alapjául szolgáló gondolatminták tanult és elfogadott hitrendszerek, attitűdök és értékrendszerek eredményei.

Dr Hawkings felfedezéseire és módszerére támaszkodva R.K. Ebert PhD a meridián-energiát megváltoztató formulákat fedezett fel, amelyek eltávolítják mind a tüneteket, mind az adott rendellenességért felelős energia-mezőt.

Az Attractor Field Technika (AFT az akupunktúrás pontok aktiválásának az agyra kifejtett hatását használja a gyógyító hatás elérése érdekében. Az AFT kezelések az agy idegi hálózatában tárolt memória-attractorokra és a szokásos gondolatminták által a folyamatosan keltett/generált attractor mezőkre fókuszálnak.

Az emberiség történetében először most áll rendelkezésünkre olyan eszköz, amelynek segítségével befolyásolhatjuk azokat a láthatatlan erőket, amelyek létezésünket irányítják.

A tanfolyamon elsajátíthatod az AFT kezelés módszerét, mely hihetetlenül hatékony és gyors; segítségével nemcsak másokat, hanem önmagadat is gyógyíthatod.

A meridiánok kezelése a fejen és a kézen lévő akupunktúrás pontokon keresztül történik, a pontok aktiválásával. A formulák meghatározott pontkezelési sort jelentenek. A különféle pszichés és fizikai problémákra, betegségek szerint megkapod a kezelési módokat.

A kezelést az egyedülálló ACCUTON módszer is segíti - az energiamintákat fellazító CD sorozat rezgésszinten hat.

Természetesen kormunkában, az események és az érzelmek feltárásával is dolgozunk a hatékony eredmény bekövetkezéséért.


AFT oktató

dr. Varju Márta

(lásd: Professzionális Kineziológus Integrált Képzés)A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató