ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

dr. Varju Márta

1955-ben születtem Abádszalókon. Édesapám 25 évig volt tsz-elnök, tisztességes, egyenes és kemény ember volt, egész életemben minta marad számomra, ahogyan törődött mindenki bajával, segített a hozzá fordulókon. Sokáig vonattal utaztam haza szülőfalumba, gimnazistaként, egyetemistaként, s néha még mostanában is, s a szívem belesajdult, amikor - megtudván, hogy hová utazom - legendákat kezdtek mesélni nekem Róla, s nem tudták, hogy a lánya vagyok. Évtizedekkel a halála után is él az emberek lelkében.

A kitartást, az erőt, az emberekbe vetett hitet, a tenni akarást, a hihetetlen munkabírást és munkaszeretet kaptam Tőle.

Bővebben ...

Heindl Zoltánné Anima

Jelenleg: Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia haladószintű oktatója, TEK Tanácsadó.

Szakmai tanulmányok: 

Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga (2005. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Gazdaság és Társadalomtudományi Kar) 

Biológia szakos ált. isk. tanár és Könyvtáros (1993. Nyíregyháza, Bessenyei György Tanárképző Főiskola) 

Védőnő (1981. Szeged, Orvostovábbképző Intézet Egészségügyi Kar Védőnői Szak)

Bővebben ...

Eörssy Péter

37 éves férfiemberként sok élménnyel gazdagodtam életem során. Pozitív és negatív hatások egyaránt értek, mint mindnyájunkat. A tanulás, munka, párkapcsolat, különféle betegségek és az ezekhez kapcsolódó stresszhatások folyamatosan hatnak ránk és befolyásolják életünket, mind fizikai, mind szellemi, lelki síkon. A mai világban, amikor a férfi-női szerepek kezdenek elmosódni, felcserélődni, fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja helyét saját életében, ezáltal a külső tényezők hatásai kezelhetőbbé, kontrollálhatóbbá válnak.

A hétköznapi munka világában sok helyen megfordultam, a legkülönfélébb tevékenységeket végeztem, az - egyszerű - munkától kezdve, a kis- és középvállalatok, később multicégek középvezető területéig.

Bővebben ...

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató