Európa Akadémia

Az Európa Akadémia képzési szolgáltatásain belül a kineziológia és a hozzá kapcsolódó, kapcsolható területek állnak a középpontban. A kineziológiát magas szinten művelő szakemberek, szakértők oktatják a hallgatókat, az elméleti tudás mellett a saját praxisukban kiforrott gyakorlati tapasztalatokat is átadva.

Kineziológiai képzési rendszerünkben 34. évfolyamunkat indítjuk 2020. februárjában a hat féléves Professzionális Kineziológus képzés keretein belül.

Emellett lehetőségük van az érdeklődőknek arra is, hogy egy adott, tematikus kineziológiai rendszert kiválasztva, ezen kineziológiai ágazat/rendszer képzési „létráján” haladva, kezdőként az alapoktól indulva, avagy haladóként becsatlakozva tanuljanak – pl. a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© -TEK-, avagy a One Brain (Three In One Concepts© - TIOC), illetve akár az AFT© (Attractor Field Therapy) esetében.

A kineziológiához, és bármely más, az emberi problémákkal, gondokkal foglalkozó szakterülethez hatékonyan kapcsolhatóak egyéb képzéseink, a kineziológiai továbbképző tréningek, asztrológiai és reflexológiai képzésünk, valamint sok-sok egyéb önfejlesztő programunk segít abban, hogy hatékonyabb, boldogabb és szabadabb életet élhessen, s kiteljesedetté váljon magánéletében és munkájában is.

 

Szeretettel várjuk!

dr. Varju Márta
Az Európa Akadémia vezetőjeA weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató