Menu

dr. Varju Márta

1955-ben születtem Abádszalókon. Édesapám 25 évig volt tsz-elnök, tisztességes, egyenes és kemény ember volt, egész életemben minta marad számomra, ahogyan törődött mindenki bajával, segített a hozzá fordulókon. Sokáig vonattal utaztam haza szülőfalumba, gimnazistaként, egyetemistaként, s néha még mostanában is, s a szívem belesajdult, amikor - megtudván, hogy hová utazom - legendákat kezdtek mesélni nekem Róla, s nem tudták, hogy a lánya vagyok. Évtizedekkel a halála után is él az emberek lelkében.

Bővebben...

Farkas Katalin

1963-ban születtem Csepelen, szüleim első szülött leánygyermekeként, ennek minden következményével.  Általános és középiskolai tanulmányaimat is Csepelen végeztem, a Jedlik Ányos Gimnázium matematika tagozatán érettségiztem. Ezután a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolára jelentkeztem, és ott is szereztem diplomát, gazdasági és gazdasági szaktanár szakon. Dolgoztam állami nagyvállaltnál néhány évig, majd magánvállalkozásokban, végül 1992 óta saját cégemben.

Bővebben...

Heindl Zoltánné Anima

Jelenleg: Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia haladószintű oktatója, TEK Tanácsadó.

Szakmai tanulmányok: 

Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga (2005. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Gazdaság és Társadalomtudományi Kar) 

Bővebben...

Eörssy Péter

37 éves férfiemberként sok élménnyel gazdagodtam életem során. Pozitív és negatív hatások egyaránt értek, mint mindnyájunkat. A tanulás, munka, párkapcsolat, különféle betegségek és az ezekhez kapcsolódó stresszhatások folyamatosan hatnak ránk és befolyásolják életünket, mind fizikai, mind szellemi, lelki síkon. A mai világban, amikor a férfi-női szerepek kezdenek elmosódni, felcserélődni, fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja helyét saját életében, ezáltal a külső tényezők hatásai kezelhetőbbé, kontrollálhatóbbá válnak.

Bővebben...

Nagy Lajos

A segítő munka két ember, emberek találkozása. Különleges találkozás a másikkal, az ő saját világában. Különleges, egyedi és szokatlan, mert ami ebben a helyzetben történik, nem hétköznapi. A problémával küzdő ember gyakran irracionálisnak, a „normálison" túlinak éli meg az állapotát, helyzetét, ezért a segítő munkának sem kell feltétlenül logikusnak és racionálisnak lennie. Abban hiszek, hogy a változás mindig tanulás; egy olyan tanulás, amely tudatos és tudattalan szinten egyaránt zajlik. Mindenki rendelkezik azokkal a belső erőforrásokkal, amelyeket aktívvá, élővé tehetők a kívánt változás érdekében. Segítőként ebben szegődöm útitársul a hozzám fordulóknak.

Bővebben...

Impresszum: Üzemelteti az „ALTERNA” Oktatási, Ismeretterjesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság; Cégjegyzékszám: 01-09-464336; Adószám: 12084247-2-43; Statisztikai számjel: 12084247-8559-113-01;  Statisztikai ágazati kód: 8624; Az Alterna Kft. bankszámlaszáma: K&H Bank 10401093-50526774-75751007; Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 37. mfszt. 3.; Telefon: 1/202-7400, 30/940-3066; E-mail: info(kukac)alterna.hu; info(kukac)europa-akademia.hu; Igazgató és felelős szerkesztő: dr. Varju Márta; NMHH nyilv. szám: 20592-2/2011.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató